Атака дрона на Татарстан: стало відомо про постраждалих

Атака дрона на гуртожиток в Алабузі: постраждало семеро студентів

Унаслідок атаки дрона на гуртожиток в Алабузі постраждало семеро студентів, двоє із них є 17-річними. Виявилося, що під видом навчання гуртожитку "Алабуга" залучали неповнолітніх учнів коледжу до праці з збирання дронів. Шантажували їх великими компенсаційними виплатами за розірвання договору навчання. Заробітна плата становила 30-40 тисяч рублів, а переробки не оплачувалися. Молоді люди мали працювати і навчатися одночасно, але їм не вистачало часу, а за 300 годин прогулів грозило відрахування.

Додатково, "Алабуга.Політех" використовувала міжнародне рабство. Студентам коледжу надавали преміум-акаунти в додатках для знайомств, де вони зобов'язувались писати дівчатам з країн Африки. Мета полягала в залученні африканських студенток, яких використовуватимуть як дешеву рабську силу.

Дрони атакували нафто-переробний завод у Єлабузі

Сьогодні, 2 квітня, у російському Єлабузі розпочалася атака дронів на нафто-переробний завод "Елаз-Нафтопродукт". Внаслідок атаки постраждав і гуртожиток. У місті також були вибухи о шостій ранку на території особливої економічної зони "Алабуга". Варто зазначити, що відстань від кордону України до Єлабуги складає близько 1200 км.

Иранські дрони виготовляють у Єлабузі

У місті Єлабуг російська влада організувала масове виробництво іранських військових безпілотників, якими Москва атакує міста України. Виробниче поселення, де збирають дрони "Шахед" розташоване саме тут. Обсяги виробництва зростають з кожним днем, що свідчить про велике значення цього проекту для Росії.