Атака на Вінниччину: рятувальники показали фото і відео наслідків

Атака на Вінниччину: рятувальники показали фото і відео наслідків

Атака ворожого дрона в Жмеринці: постраждалі і пошкодження

У місті Жмеринка на Вінничині сталася атака ворожого дрона, внаслідок якої постраждали троє людей, а також пошкоджені житлові будинки й авто. Фото й відео з місця події були опубліковані Державною службою з надзвичайних ситуацій України (ДСНС).

«У місті Жмеринка внаслідок падіння уламків ворожого дрона зазнали пошкоджень три чотириповерхові житлові будинки, сім приватних житлових будинків та шість легкових авто», - заявили рятувальники.

Троє постраждалих відмовилися від госпіталізації. Крім того, 40 людей було евакуйовано з квартир, а психологи ДСНС надавали допомогу на місці події.

«Нині рятувальники проводять аварійно-рятувальні роботи по демонтажу нависаючих конструкцій з поверхів будинку, що становлять загрозу для перехожих», - йдеться в повідомленні.

Раніше керівник Вінницької обласної адміністрації Сергій Борзов повідомив про влучання в житловий будинок внаслідок російської атаки.

Нагадаємо, що в Україні у ніч на 26 травня оголошено повітряну тривогу через пуски крилатих ракет та атаки безпілотниками. Угруповання ворога застосувало ракети типу «Кинджал». Також в Хмельницькій області відбулись вибухи.

Читайте також: