Атака Росії на Дніпро: кількість загиблих та поранених зросла (оновлено)

Атака Росії на Дніпро: кількість загиблих та поранених зросла (оновлено)

Росіяни атакували Дніпро ракетами і "Шахедами"

Сьогодні, 3 липня, російські терористи атакували місто Дніпро, внаслідок чого загинуло 5 людей, а ще 42 отримали поранення. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Сергій Лисак.

Мешканці Дніпра все ще вражені тим, що сталося цього ранку. Вони не зможуть швидко забути жах, який вони пережили через ще один терористичний акт росіян.

Раніше сьогодні, 3 липня, у Дніпрі прогриміли кілька вибухів. Російські терористи атакували місто за допомогою ракет і "Шахедів".

За повідомленням Суспільного, через ракетно-дронову атаку пошкоджений торговий центр у Дніпрі. Також біля одного з медичних закладів міста сталася пожежа, в одному з приміщень помічено задимлення. Серед постраждалих є 14-річна дівчинка.

Раніше стало відомо, що вранці 3 липня 2024 року противник вдарив трьома крилатими ракетами «Іскандер-К», чотирма керованими авіаційними ракетами Х-59 і п’ятьма ударними БпЛА типу «Shahed». Під головним ударом окупантів опинилася Дніпропетровщина.

Президент Зеленський відреагував на атаку російських окупантів. Він зазначив, що тільки дві речі можуть зупинити російський терор - сучасні системи протиповітряної оборони та довга дальність нашої зброї.

Читайте також: