ChatGPT став одним із творців індійського серіалу

У серіалі Save the Tigers використовувалася генеративна нейромережа ChatGPT для створення музики. Про це повідомляє Суспільне, посилаючись на портал MSPowerUser.

Технологія штучного інтелекту згадується в титрах до сьомої серії другого сезону серіалу, який створено мовою телугу, поширеною на півдні Індії.

Невідомо, яким саме чином був задіяний ШІ у створенні пісні - чи він повністю створив слова, чи використав готовий варіант.

Серіал доступний на Disney+ Hotstar. Він розповідає історію трьох чоловіків, які знаходять спільну мову через свої проблеми в особистому житті.

Інші використання ChatGPT

Це не перший раз, коли ChatGPT використовується у розважальних шоу. У 2023 році ця технологія була задіяна в епізоді про ChatGPT "Глибоке навчання" мультсеріалу "Південний парк", а також була використана для створення початкових титрів до серіалу Marvel "Таємне вторгнення".

Напередодні звільнення генерального директора OpenAI Сема Альтмана, дослідники цієї компанії написали листа до ради директорів, в якому попередили про потужні відкриття у сфері штучного інтелекту, що можуть загрожувати людству.

Читайте також:
  • Нейромережу ChatGPT порівняли за небезпекою з ядерною зброєю
  • Chat GPT: стрибок у майбутнє чи крок у прірву?
  • Десять професій, що можуть зникнути через діяльність ChatGPT: кого торкнеться