Дніпропетровщина: знищено чотири ракети, пошкоджена лінія електропередач (фото)

Масована атака РФ була зупинена над Дніпропетровською областю

У ніч на 8 травня під час масованої атаки РФ, сили протиповітряної оборони збили чотири ракети та п'ять "шахедів". Про це повідомив глава Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За даними ОВА, в результаті атаки пошкоджено п'ять приватних будинків, дві господарські споруди, два авто, гараж, газогін та лінію електропередач.

Також Лисак зазначив, що ворог гатив по Нікопольщині п'ять разів. Обстрілював територію регіону артилерією та дронами-камікадзе.

Поцілив по самому Нікополю, Марганецькій та Червоногригорівській громадах. Постраждав 42-річний чоловік. У нього осколкове поранення. Госпіталізований в стані середньої тяжкості

Також, у ніч на 8 травня ворог атакував енергетичну інфраструктуру в шести областях. Були атаковані об'єкти генерації та передачі електроенергії в Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській та Вінницькій областях. Наслідки уточнюються, але енергетики уже працюють над їх ліквідацією.

Нагадаємо, що у ніч на 8 травня в Україні була оголошена повітряна тривога. Моніторингові пабліки повідомляли про пуски ракет Х-101/555 стратегічною авіацією, також існувала загроза застосування безпілотників.

Додаткові новини

Ми також рекомендуємо ознайомитися з:

  • Картою бойових дій в Україні станом на 8 травня 2024 року
  • Атакою Росії на три теплоелектростанції ДТЕК