Дрони атакували Краснодарський край РФ: виникла пожежа на аеродромі

Пожежа на аеродромі, заслінкована дронами
Пожежа на аеродромі, заслінкована дронами

Уночі 21 червня Краснодарський край Росії був атакований безпілотниками. В результаті цих атак у районі аеродрому в Єйську виникла пожежа. Про це повідомляють російські ЗМІ та Оперштаб Краснодарського краю.

Місцеві жителі Єйська активно розповідають у соціальних мережах про вибухи у небі та публікують відео, на яких видно спалахи у небі. Після атаки безпілотників почалася сильна пожежа. У Єйську знаходиться військовий аеродром.

Зазначається, що більше десяти вибухів пролунали в районі селища Афіпський в Краснодарському краї та селища Яблоновський в Адигейському краї. Військові канали в Telegram повідомляють про знищення понад 20 дронів.

Oперштаб Краснодарського краю повідомив, що масові атаки сталася в кількох муніципалітетах: Темрюкському районі, Єйському і Сіверському районах.

Нагадаємо, що минулої ночі безпілотники атакували Афіпський нафтопереробний завод в Краснодарському краї. Про це повідомляють російські канали в Telegram. За попередніми даними, дрони були придушені та збиті, але фрагменти одного з безпілотників впали в цистерну, після чого почалася пожежа.

Як повідомлялося, в нафтобазі Платонівська в Рассказовському муніципальному окрузі Тамбовської області сталася пожежа - загорівся резервуар. За попередніми даними, загоряння сталося через атаку безпілотників.

Читайте також