Французьке ТБ показало допит полоненого росіянина: ексклюзивні кадри

Французьке ТБ показало допит полоненого росіянина
Французьке ТБ показало допит полоненого росіянина

Французький телеканал TF1info опублікував ексклюзивні відео, на яких розповідається про допит полоненого російського солдата. Він розкриває методи ведення війни в Росії, своє примусове залучення до армії та розповідає про складне становище окупаційних військ.

Журналісти телеканалу змогли спілкуватися з полоненим російським воякою, який потрапив у полон на початку травня у районі Авдіївки, де переховувалися українські спецслужби.

В повідомленні йдеться, що ці кадри є рідкісними і показують інтерв'ю з російським солдатом, який брав участь у бойових діях в Україні.

Під час розмови з журналістами полонений розповів, що він перебував у в'язниці та був примусово мобілізований до армії. Він також заявив, що російська влада підштовхує своїх громадян до того, що в Україні панує нацизм і що там жити дуже важко. Така пропаганда постійно транслюється на російському телебаченні.

На відео полонений також розвінчує міф про великі запаси озброєння у російської армії. Він стверджує, що ресурси та люди закінчуються, а армія знаходиться у несамовитому стані. Загарбники також використовували військових як гарматне м'ясо, просто кидаючи їх на штурми.

За словами полоненого, російська влада відправляє на війну ув'язнених осіб, думаючи, що вони діятимуть інакше, але фінал завжди один - загибель. Розмову з полоненим записали у районі, де окупанти просунулися на 20 кілометрів за 3 місяці.

Слід зазначити, що російські окупанти зараз вербують українців для служби в ПВК "Вагнер" на Африканському континенті. При цьому вони обіцяють зарплату в розмірі 240 тисяч рублів за шестимісячний контракт.

Нагадаємо, українські прикордонники раніше взяли в полон мешканця Луганської області, якого мобілізували російські окупанти.

Читайте також