Галь Гадот знялася у «Форсажі» після провалених проб на роль дівчини Бонда

Іноді страчені можливості стають реальним трампліном для досягнення несподіваних кар'єрних висот.

Ізраїльська актриса та фотомодель Ґаль Ґадот розповіла, що невдалі проби на роль дівчини Джеймса Бонда у «Кванті милосердя» допомогли їй знятися у гоночній франшизі «Форсаж». Ґадот здобула другорядну роль Жизель Яшар, ставши помітною фігурою в Голлівуді. Він Дизель, який брав участь у підборі акторів для «Форсажу», активно підтримав її кандидатуру.

Батьки Ґаль Ґадот є вихідцями з українського міста Мукачеве. За часів сталінських репресій та в радянсько-німецький період Другої світової війни їхня сім'я була практично знищена. Вижив лише дідусь Абрахам Вайс, якому вдалося дивом повернутися з Освенціму до рідного Закарпаття. Батьки Ґаль отримали дозвіл на проживання в Ізраїлі за програмою репатріації. Майбутня актриса народилася у великому мегаполісі Пєтах-Тіква.

Після служби в армії Ґаль Ґадот працювала моделлю в Ізраїлі, потім здобула освіту в університеті права. Туди одного разу на пошуки дівчини Бонда прийшла кастинг-директорка фільму «Форсаж» за дорученням продюсера Барбари Брокколі. Роль тоді Ґадот не здобула, але після цієї зустрічі записалася на курси акторської майстерності в Ізраїлі.

Через рік та сама директорка з кастингу «Кванту милосердя» згадала про Ґаль і дала їй рекомендацію на участь у пробах для нового фільму франшизи «Форсаж».