Генштаб назвав найгарячіші напрямки фронту

Генштаб назвав найгарячіші напрямки фронту

Окупанти продовжують атакувати українські позиції вздовж більшості фронту. У підсумку, було зафіксовано 110 наступальних та штурмових дій. Найбільше боєзіск трапилося на Куп'янському, Покровському і Курахівському напрямках. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Ворог здійснив три ракетні удари, використовуючи шість ракет та дві керовані авіабомби. Загалом, за добу було випущено близько 40 керованих авіабомб по позиціях українських військ і цивільній інфраструктурі.

На Харківському напрямку російські загарбники продовжують атакувати. Українські воїни успішно відбили шість атак, чотири іще тривають.

Окупанти не відступають на Куп'янському напрямку. Їхні спроби покращити своє положення в районах М'ясожарівки та Новоєгорівки були безуспішними. Загалом, на цьому напрямку було 14 атак, з яких половину українські війська успішно відбили, сім атак тривають.

На Лиманському напрямку ворог здійснив п'ять атак, одна з яких триває.

На Сіверському напрямку російський агресор продовжує штурмувати позиції українських захисників в районі Білогорівки та Верхньокам'янського. Кількість боєзіткнень зросла до дев'яти. Українські воїни успішно відбили чотири атаки, п'ять іще тривають.

На Краматорському напрямку російські терористи продовжують атакувати поблизу Кліщіївки, Нового, Іванівського та Андріївки. З початку доби тут сталося 11 бойових зіткнень, одне іще триває.

Покровський напрямок залишається найгарячішою зоною фронту. Кількість ворожих атак тут зросла до 23. Українські воїни утримують свої позиції та завдають значних втрат ворогу. Наші захисники успішно знищили ще один російський штурмовик Су-25.

На Курахівському напрямку кількість боєзіткнень зросла до 14. Вісім атак ворога було відбито, чотири ще тривають.

На Оріхівському напрямку ворог намагався здійснити штурмові дії поблизу Роботиного та Новоадріївки, проте безуспішно.

На Придніпровському напрямку окупанти зробили дев'ять атак, проте не змогли продовжити свої позиції в районі Кринок.

На інших напрямках ситуація залишилася стабільною.

Як повідомлялося раніше, на Донеччині бійці 110-ї механізованої бригади розтановили російський штурмовик Су-25.

Читайте також: