Генштаб змінює формат сповіщень про ситуацію на фронті

Генштаб змінює формат сповіщень про ситуацію на фронті

Генеральний штаб Збройних сил України починає інформування про ситуацію з російським вторгненням та бойовими діями тричі на день. Речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов повідомив про це на телемарафоні.

«Починаючи з сьогоднішнього дня, Генштаб буде розміщувати підсумкове зведення про бойові дії і втрати російських окупантів за минулу добу на офіційних сторінках щодня о 8:00. Про поточну ситуацію на фронті станом на 16:00 буде публікуватися проміжне зведення, а на 22:00 - загальна ситуація за поточну добу. Якщо будуть важливі події, будуть видаватися експрес-повідомлення щодо протидії збройних сил Росії», - заявив Ковальов.

Вчені Інституту вивчення війни вважають, що теорія перемоги російського диктатора Володимира Путіна, що передбачає повзуче поширення Росії в Україні, заохочує Путіна затягувати війну та підкріплює його прагнення знищити українську державність.

Нагадаємо, що російські окупанти прорвалися на Харківському напрямку через відсутність можливості України захищатися в РФ, де була розташована російська армія.

На даний момент Україна втратила одного військового, тоді як Росія - шість окупантів. Таке співвідношення зафіксоване на Харківському та Покровському напрямках.

Читайте також: