Харківська адміністрація повідомила, коли вдасться відновити телевежу

В Харківській військовій адміністрації повідомили, що відновлення телевежі почнеться після завершення бойових дій. Про це заявив директор департаменту цивільного захисту Харківської ОВА Іван Соколов.

Якщо брати до уваги спосіб, яким вона (вежа - ред.) була збудована, то її відновлення можливе після завершення бойових дій - наголошує Соколов.

Також Соколов висловив думку, що цей удар був спрямований на залякування населення Харкова та найближчих населених пунктів.

Уявіть собі, серед білого дня о 16:40 був завданий ракетний удар по вежі, яка є найвищим об'єктом у місті Харкові. Звісно, це трохи схвилювало людей. Я думаю, цей удар був спрямований на те, щоб трохи залякати населення Харківської області - зауважив Соколов.

Наразі відбувається розбір пошкодженої апаратури. Після цього частина вежі обвалилася.

Внаслідок удару по Харківській телевежі відсутній сигнал цифрового ефірного мовлення в місті та найближчих населених пунктах.

Вчора у Харкові під час повітряної тривоги були вибухи. Окупаційні війська Росії цілили по інфраструктурному об'єкту міста, повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов.

Згодом стало відомо, що російські окупанти завдали удару по об'єкту телевізійної інфраструктури у Харкові.

Терехов заявив, що Харків може стати другим Алеппо, якщо США не нададуть військову допомогу Україні для захисту від атак Росії на великій відстані. Про це він заявив в інтерв'ю для The Guardian.

Читайте також:

  • Росіяни розганяють новий фейк про Харків
  • Харків знищують: Втрата вежі та плани агресора