Художниця Соня Морозюк після розриву з нареченим-корупціонером вирішила заспівати

Соня Морозюк заспіває після розриву
Соня Морозюк заспіває після розриву

Соня Морозюк випустила першу пісню "Вільна"

Відома художниця Соня Морозюк, яка раніше була втягнута в корупційний скандал через свої заручини з Романом Гринкевичем, вирішила спробувати себе в музиці. Вона представила свою першу пісню під назвою "Вільна" на YouTube.

У своєму відео Морозюк заявила, що у 2034 році стане героїнею обкладинки журналу Time. Вона також натякає, що не несе відповідальності за скандал, але тепер вона відчуває себе вільною. У відео присутні кадри з каністрою для бензину, який художниця розливає в воду. Крім того, вона рекламує свої картини.

Кліп на пісню був знятий українською режисеркою Оленою Вінярською. У відео Морозюк зображена як єдина героїня, окрім кита, який з'являється в кінці.

Аудиторія на YouTube не сприйняла нову музичну сторону Морозюк. Пам'ятаємо, що вона опинилася в центрі корупційного скандалу через свого екскоханого Романа Гринкевича. Звинувачують його в розкраданні грошей та утворенні злочинної організації. Морозюк розірвала з ним заручини і обіцяла продати його подарунки.

Раніше художниця повідомила, що її майно все ще знаходиться під арештом, хоча вона не є фігурантом кримінальної справи. Вона впевнена, що все буде добре, так як має всі необхідні документи.

Читайте також