Кадиров, який приїхав вітати Путіна, не зміг без сторонньої допомоги зняти верхній одяг (відео)

Голова Чечні Рамзан Кадиров отримав допомогу при зніманні куртки

Прибувши на інавгурацію Володимира Путіна у Великий Кремлівський палац, глава Чечні Рамзан Кадиров користувався допомогою двох помічників для зняття куртки. Це сталося на відео, яке з'явилося у соцмережах.

«Привітати царя з переплутаницею прибув Кадиров. Судячи з «поясу шахеда», він у чудовій формі і жити йому залишилося недовго і нещасливо. Як і має бути з кожним зрадником і катом свого народу», – коментували відео у мережі Х.

На відео видно, що Кадиров повільно піднімається сходами і потім знімає куртку. Проте він заплутався у рукавах і тільки завдяки двом помічникам зміг звільнитися від неї.

Попри те, що Кадиров сам не може роздягнутися, він заявив, що планує захопити Одесу і Харків у цьому місяці і змусити Зеленського підписати всі необхідні папери для Росії. Однак він не уточнив, який саме це місяць.

Слід зазначити, що стан здоров'я Кадирова спостерігають лікарі. У січні 2019 року йому було поставлено діагноз «некроз підшлункової залози», через що він регулярно брав відпустки.

Після публікації розслідування про його хворобу, Кадиров опублікував у соцмережах відео, на якому тренується у тренажерному залі.

Вагу, яку піднімає Кадиров, не можна вважати значною, тому це відео не може стати доказом його хорошої фізичної форми.