Карта бойових дій в Україні станом на 20 червня 2024 року

Карта бойових дій в Україні 20.06.2024
Карта бойових дій в Україні 20.06.2024

За добу російські загарбники завдали по території України три ракетні та 38 авіаційних ударів із застосуванням 55 КАБів, також задіяли 533 дрони-камікадзе. Разом з тим, ворог здійснив понад 2900 обстрілів по позиціях наших військ та населених пунктах зі ствольної і реактивної артилерії, мінометів, стрілецької зброї та озброєння бойових машин.

Новини війни в Україні

Українські військові продовжують рішуче давати відсіч спробам противника просунутися в глибину нашої території, завдають йому ефективного вогневого ураження, виснажуючи по всій лінії фронту. Від початку доби відбулося 122 бойових зіткнення. Про це інформує Генштаб ЗСУ.

Останні новини з фронту

Впродовж доби авіація, ракетні війська і артилерія Сил оборони уразили 13 районів зосередження особового складу та три пункти управління противника.

Харківський напрямок

Окупанти безуспішно атакували райони Липців та Вовчанська. Загибли та поранені окупанти: 96 осіб, знищено техніку та автомобілі, уражено укриття і зберігання боєприпасів.

Куп'янський напрямок

Противник здійснив 11 спроб відтіснити наші підрозділи населених пунктах Синьківка, Степова Новоселівка, Піщане та Кругляківка.

Лиманський напрямок

Російські загарбники 15 разів намагалися просунутися в районах Греківки, Невського, Тернів та Серебрянського лісу. Українські захисники відбили 14 атак ворога.

Сіверський напрямок

Обстановка не змінилася. Відбулися дев'ять штурмових дій в районах Верхньокам'янського, Роздолівки та Часового Яру - Новий.

Краматорський напрямок

Агресор активізував свої дії. За підтримки авіації окупанти атакували позиції наших захисників поблизу Бахмуту. Українські військові відбили 12 атак.

Торецький напрямок

Окупанти намагалися прорвати оборонні рубежі наших захисників східніше Північного. Українські воїни відбили чотири атаки, ще дві тривають.

Покровський напрямок

Російські війська продовжують натиск на наші позиції поблизу Олександрополя, Новоолександрівки та інших населених пунктів. Втрати окупантів: понад 207 загиблих та поранених, знищено техніку.

Курахівський напрямок

Ситуація залишається напруженою в районі Красногорівки.

Придніпровський напрямок

Ворог не зміг прорвати наші оборонні позиції.

На інших напрямках ситуація не змінилася.

Триває 848-й день війни в Україні.

Читайте також