Командувач Повітряних сил відреагував на вибухи в Криму

Українські військові атакували Севастополь - Олещук

Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук висловив подяку українським військовим за їхню бойову роботу під час ракетної атаки на Севастополь.

«Небо та море одного кольору! Дякую льотчикам та морякам за успішну бойову роботу! Крим – наш! Разом – до перемоги», – написав Олещук у своєму Telegram-каналі.

В мережі також поширюються відео потужних вибухів у Севастополі, а фахівці OSINTtechnical повідомили про прильот крилатих ракет до головного центру зв'язку Чорноморського флоту Росії в окупованому Севастополі.

«Схоже, що щонайменше три українські крилаті ракети Storm Shadow щойно врізалися в головний центр зв'язку Чорноморського флоту Росії», – йдеться на сторінці OSINTtechnical у соцмережі X.

Наразі немає офіційної інформації щодо ураження головного центру зв'язку Чорноморського флоту.

23 березня в тимчасово окупованому Криму відбулися вибухи та оголошено повітряну тривогу. В Севастополі пролунало близько десяти вибухів, а згодом чотири. “Губернатор” Севастополя Михайло Развожаєв повідомив про роботу ППО в місті та заявив, що над Кримом було збито понад десять ракет. У Білгороді також були вибухи, про які повідомили окупанти, вказавши на ракетну атаку та постраждалих.