Кремль готується перекинути морпіхів із Тихоокеанського флоту в район Вовчанська

Морпіхи Тихоокеанського флоту у Вовчанську
Морпіхи Тихоокеанського флоту у Вовчанську

Російські загарбники зазнали втрат на Харківському напрямку - речник ОСУВ "Хортиця"

За словами речника ОСУВ "Хортиця" Назара Волошина, російська армія зазнала значних втрат на Харківському напрямку, тому Кремль готується перекинути морпіхів із Тихоокеанського флоту в район Вовчанська. Вовчанську захищають українські військові підрозділи, включаючи 138-му окрему мотострілецьку бригаду, 83-ту окрему десантно-штурмову бригаду та 30-й мотострілецький полк окупаційної армії.

Крім того, вороги планують перекинути підрозділи 155-ї окремої бригади морської піхоти з Тихоокеанського флоту та підрозділи 25-ї окремої мотострілецької бригади 6-ї армії з Ленінградського військового округу.

Російська 155-та окрема гвардійська бригада морської піхоти знаходиться в місті Владивосток і зараз являється однією з головних цілей для поповнення втрат ворожої сторони.

Речник ОСУВ "Хортиця" також повідомив, що за останні півтора місяці боїв за Вовчанськ російські загарбники втратили понад 4 тисячі осіб. В свою чергу, керівництво РФ намагається залучити угрупування, які перебувають біля кордонів України, а також військові формування на власній території для поповнення втрат своїх військ.

Нагадаємо, що останніми днями було повідомлено про те, що сотні російських військових опинилися в оточенні на Вовчанському хімічному заводі.

Читайте також