Найкращі дитячі фільми 2024 року

Найкращі дитячі фільми 2024 року

2024 року вийде чимало цікавих фільмів різної вікової категорії. Наприклад, дитячі фільми 2024 року продовжать тенденцію минулих років, коли такий вид фільмів став цікавим, із важливими посилами та моральними цінностями.

Загалом, якщо подивитися рейтинг таких фільмів, то багато хто з цих робіт сподобається і дорослим. Тому створений ТОП підійде чоловікам, жінкам, сім'ям, а не лише дітям.

Як вибрати найкращі фільми для перегляду дітей у 2024 році?

Для початку варто кілька хвилин приділити тому, як взагалі вибирати фільми для дітей. Звичайно, безпрограшний варіант — мультики. Але й у цьому випадку не всі мультфільми підійдуть для перегляду дітей.

дитячі фільми 2024 року

Отже, при виборі фільму для перегляду з дітьми варто враховувати кілька ключових моментів:

  1. Віковий рейтинг. Зверніть увагу на вікові рейтинги фільмів як G, PG або PG-13. Вони допоможуть визначити, чи підходить фільм для віку дітей. Рейтинг це найпростіший варіант, як знайти фільм на вечір.

  2. Тема та зміст. Попередньо ознайомтеся з оглядами та рецензіями фільмів, щоб дізнатися про його зміст. Переконайтеся, що сюжет відповідає дитячим темам (добро, моральні принципи, чесність та якась наївність у сюжеті у пріоритеті).

  3. Інтереси дітей. Враховуйте переваги та інтереси дітей. Наприклад, якщо ваша дитина захоплюється пригодами та фантастикою, вибір фільму в цьому жанрі може бути гарним рішенням. Втім, одразу варто перевірити ці стрічки на рейтинг.

Важливо приймати рішення про перегляд фільму разом із іншими членами сім'ї. Обговоріть варіанти та врахуйте думки дорослих та дітей, щоб вибрати фільм, який сподобається всім.

Є кілька типів фільмів, які зазвичай не рекомендується дивитися з дітьми:

  1. Фільми із віковими рейтингами R або NC-17. Ці фільми призначені для дорослої аудиторії та можуть містити сцени насильства, сексуальний контент, жорстокі сцени чи нецензурні слова.

  2. Жахи та трилери. Фільми з елементами жахів можуть бути дуже страшними для дітей, особливо для маленьких. Вони можуть викликати у дітей стрес чи навіть нічні кошмари. Загалом такі фільми можуть завдати істотної шкоди психіці дитини.

  3. Фільми зі сценами насильства, боротьби чи жорстокості можуть бути невідповідними для дітей, особливо якщо вони містять графічні чи реалістичні кадри.

  4. Фільми із яскраво вираженим сексуальним контентом. Фільми, що містять відверті сцени сексуального характеру або сексуальні натяки, зазвичай не рекомендуються для перегляду дітей.

  5. Фільми з зневагою до цінностей та етичних норм. Це можуть бути фільми, що містять негативні образи персонажів, які пропагують насильство, расизм, сексизм чи інші форми дискримінації.

дитячі фільми 2024 року

Загалом краще уникати фільмів, зміст яких може викликати непорозуміння, занепокоєння або негативні емоції у дітей. В іншому багато фільмів та мультфільмів можна вибрати для сімейного перегляду. 2024 року вийшло чимало таких робіт.

Оріон та пітьма

У лютому 2024 року вийшов мультфільм під назвою Orion and the Dark. Виробництвом займалася Франція та США. Крім того, в мультику поєднуються жанри фентезі, комедії і навіть елементи детективу.

У центрі сюжету хлопчик на ім'я Оріон. Він дуже боягузливий і боїться всього. Найбільше він боїться темряви, і ось одного разу до нього приходить Темрява. Вона хоче взяти хлопчика із собою у дивовижну подорож. Хлопчику страшно, але водночас цікаво.

Кунг-фу Панда 4

У березні 2024 року нарешті вийшло довгоочікуване продовження Панди Кунг-фу. Головний герой давно завоював кохання глядачів. Свого часу така історія стала кращим прикладом того, що кожен може наслідувати свою мрію.

На цей раз виробництвом «панди» займався Китай та США.

дитячі фільми 2024 року

У цій частині глядачі знову можуть побачити Панду, який може стати воїном Дракона та лідером Долини Світу. Втім, життя розпоряджається інакше, і панді знову треба боротися.

Гарфілд

Наприкінці травня на великі екрани повернуться ще один улюблений персонаж. Йдеться про Гарфілда. Попри те, що цей персонаж давно може вважатися пенсіонером, він ще цікавий дітям.

У цій частині Гарфілд з'єднується зі своїм батьком. Вони повинні вирушити в подорож, яка не обіцяє спокою. На цей раз рудого кота озвучить Кріс Пратт.

Головоломка 2

Ще одне довгоочікуване продовження чекає на глядачів влітку. Перша «головоломка» стала справжньою касовою бомбою і ось через кілька років виходить довгоочікувана друга частина.

З першої частини багато всього змінилося, крім того, компанія, яка створила такий відомий мультик, переживає не найкращі часи. Саме тому вона й дістала з полиць старі та успішні роботи.

дитячі фільми 2024 року

За сюжетом дівчинка з першої частини давно подорослішала. Тепер вона підліток, який зазнає нових емоцій. Зокрема вона пізнає тривожність, яка стане новим персонажем.

Трансформери один

Ще один цікавий мультиплікаційний фільм вийде у вересні і сподобається дітям. Він поєднуватиме в собі елементи фантастики, фентезі і навіть бойовика.

Мультфільм стане приквелом до боїв різних роботів. Загалом у ньому можна буде дізнатися про початок шляху Оптімуса Прайма та Мегатрона. Про їх битву та конфлікти. Основна ж дія відбуватиметься у Кібертроні.

Артуре, ти король

дитячі фільми 2024 року

У 2024 році вийде ще один цікавий фільм для дітей та дорослих. Режисером виступить Саймона Селлана Джонса, а головну роль відіграє Марк Волберг. Сюжет фільму ґрунтується на документальній книзі про короля Артура.

Уявні друзі

Ще один фільм, який точно можна подивитися з друзями, «Уявні друзі». Це американський фільм у жанрі фентезі Джона Красінскі. Фільм вже можна переглянути всією родиною.

Читайте також: