Міноборони запустило чат-бот «Армія+»: яка його мета та як скористатися

Зображення чат-бот «Армія+» Міноборони України
Зображення чат-бот «Армія+» Міноборони України

Міністерство оборони України запустило новий чат-бот "Армія+", який призначений для підтримки військових, цивільних та їхніх сімей. Про це повідомляє прес-центр Міноборони.

За допомогою цього боту можна отримати підтримку як для військових, так і для цивільних.

Чат-бот пропонує оперативні відповіді на широкий спектр запитань. Для отримання необхідної інформації або консультації достатньо перейти за посиланням та вибрати відповідну категорію запитань.

Міністерство у справах ветеранів України разом з представництвом Міжнародної організації з Міграції в Україні розробили та запустили е-Карту послуг для ветеранів війни в громадах. Вже на цьому порталі доступні 7 542 послуги.

Е-Карта доступна на платформі е-Ветеран, де ветерани, їх родини та сім'ї загиблих захисників можуть знайти послуги, що пропонує для них держава, а також недержавні й міжнародні організації.

Також в застосунку "Дія" з'явилося нове посвідчення ветерана, про що повідомив віцепрем'єр-міністр Михайло Федоров.

Окрім цього, в мобільному застосунку "Резерв+" з'явився електронний військово-обліковий документ. Чинність електронного документа можна перевірити за допомогою QR-коду. Тестовий режим додатку "Резерв+" закінчиться у середині червня, а вже влітку у додатку з'явиться електронний військовий квиток - аналог паперового облікового документа зі штрих-кодом.

Читайте також