На чоловіка, який вилаяв лікаря з протезами, складено адмінпротокол

На чоловіка, який вилаяв лікаря з протезами, складено адмінпротокол

Чоловіка, який образив ветерана та лікаря-ветеринара Олексія Притулу, притягнуто до відповідальності. Про це повідомляє поліція Одеської області.

«Про цей інцидент поліцейські дізнались під час моніторингу соціальних мереж та зареєстрували відомості за даним фактом. У ході зʼясування всіх обставин поліцейські встановили, що подія відбулась сьогодні, 3 липня, близько 10-ї години в одній із ветеринарних клінік у Київському районі Одеси», – йдеться в повідомленні. 

Чоловік розлючився тим, що лікар не міг підійти ближче до його собаки під час огляду. Він образив ветеринара і покинув кабінет.

Потерпілий звернувся до поліції і заявив про притягнення до відповідальності чоловіка. Поліція склала протокол про адміністративне правопорушення - дрібне хуліганство.

За цю статтю може бути накладено штраф, громадські або виправні роботи або адміністративний арешт.

Чоловік визнав свою провину і вибачився перед лікарем.

Нагадаємо, що ветерана та лікаря-ветеринара Олексія Притулу образив клієнт за те, що він був на протезах і не зміг відразу оглянути його собаку під час прийому.

На відео видно, як чоловік сів на стілець поруч із лікарем та запитав, чи не може ветеринар підійти до собаки. Він отримав образливу відповідь від ветеринара і покинув кабінет.

Читайте також: