На Львівщині працівник ТЦК зазнав нападу: його доставлено в лікарню

На Львівщині працівник ТЦК зазнав нападу: його доставлено в лікарню

В Яворові, Львівська область, стався напад на працівника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Його доставили до лікарні з черепно-мозковою травмою, повідомляє пресслужба Оперативного командування "Захід".

За даними військових, працівник супроводжував військовозобов'язаного громадянина на військово-лікарську комісію, коли на нього напали й вдарили по голові важким предметом. Нападника вже затримано, повідомляє Оперативне командування "Захід".

Раніше постраждалий служив на лінії фронту в Миколаївській області та отримав травми м'яких тканин, опік та пошкодження обох вух. Після цього його перевели на службу в Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки в Яворові.

Також нагадаємо, що раніше у Хмельницькій області стався інцидент, коли чоловік напав з ножем на працівника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Територіальні центри комплектування можуть застосовувати силу відносно громадян, які відмовляються виконувати вимоги мобілізаційного закону або самовільно залишають службу.

У Верховній Раді обговорюється пропозиція обмежити повноваження територіальних центрів комплектування та передати їхні функції цивільним органам.

Читайте також: