Нічний удар по Дніпропетровщині: пошкоджена критична інфраструктура, є поранені

Російські окупанти атакували Дніпропетровську область безпілотниками

У ніч на 4 травня російські окупанти провели атаку на Дніпропетровську область за допомогою безпілотників. Захисні сили знищили п'ять «Шахедів» над Павлоградським районом. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Микола Лукашук.

«Через атаку постраждала жінка і чоловік. В результаті стався пожежа, пошкоджено три приватні будинки та об'єкт інфраструктури», - повідомив глава регіону в Telegram.

Атака окупантів по Нікопольщині

Також, уночі, ворог обстріляв Нікопольщину за допомогою артилерії, «Града» та безпілотників.

«Пошкоджені ліцей, комунальне підприємство, житлові будинки, багатоповерхівки, відділення банку, лінія електропередач. Є пошкодження об'єктів критичної інфраструктури», - зазначив Лукашук.

На щастя, на Нікопольщині немає постраждалих.

Атака окупантів в Мирівській громаді

Також вранці окупанти атакували Мирівську громаду за допомогою артилерії. Постраждала будівля агрофірми.

Нагадаємо, що ніч на 4 травня російські загарбники здійснили масовану атаку дронів на Харків. Чотири людини, у тому числі одна дитина, були поранені. «Шахеди» вдарили по цивільній інфраструктурі Основ'янського району, здійснивши два прильоти по місту. 

Раніше було повідомлено, що о 00:56 4 травня у Харкові стався вибух, а потім пролунав ще один. У командуванні Повітряних сил ЗСУ попереджали про атаку безпілотників з Білгородської області РФ.