Німецькі залізничники планують масштабний страйк під час Євро-2024

Страйк залізничників може початися в Німеччині під час Євро-2020

Згідно з інформацією залізничної профспілки, залізничники готові до страйку під час чемпіонату Європи з футболу. Головний привід цього рішення - вимоги щодо безпеки для співробітників.

Якщо ситуація з безпекою не покращиться перед початком Євро-2020, глава профспілки Крістіан Лорох заявив, що вони припинять рух поїздів. Профспілка має намір зменшити робочі години співробітників під час проведення чемпіонату.

На думку профспілки, безпека провідників поїздів повинна бути забезпечена за допомогою подвійного штату.

За результатами опитування працівників залізничних компаній, 64% респондентів повідомили, що вони стикалися з насильством або агресією протягом останнього року, а 36% почуваються небезпечно на роботі.

Протести в Парижі та заклики "загасити вогонь Олімпіади"

У Парижі відбулися протести проти низьких заробітних плат та з підтримки Гази. Протестувальники закликали також "загасити вогонь Олімпіади".

В ході протестів було висловлено занепокоєння щодо прав трудящих та підтримки Ізраїлю з боку уряду.

Протести є наслідком гніву французів у зв'язку із прийняттям непопулярного закону щодо пенсійного віку. Проте робітники та студенти продовжують бути розлюченими і можуть зривати Олімпійські ігри у Парижі цього літа.

Натомість, спортсмени, які беруть участь у Олімпійських іграх, зможуть захищатися від кібербулінгу шляхом встановлення спеціальних систем фільтрації повідомлень та коментарів на своїх електронних пристроях.