NYT: Байден обговорює з союзником можливість виходу із передвиборчих перегонів

NYT: Байден обговорює з союзником можливість виходу із передвиборчих перегонів

Президент США Джо Байден висловив свої сумніви щодо продовження боротьби за переобрання після невдалих дебатів в Атланті. За даними The New York Times, він усвідомлює, що його шанси на перемогу можуть знизитися, якщо не зможе переконати громадськість у своїй компетентності.

Він розуміє, що якщо ще два заходи пройдуть так само, до кінця вихідних ми опинимося в зовсім іншій ситуації

Президент запевнив, що ці інформація є абсолютно хибною. Однак, джерело з президентського штабу підтвердило, що Байден усвідомлює політичний виклик, з яким він зіткнувся.

Білому дому дуже важливі результати внутрішнього опитування, оскільки погані показники можуть призвести до кризи. Опитування CBS News свідчить про те, що колишній президент Дональд Трамп попереджає Байдена на національному рівні та у ключових штатах.

Байден повільно налагоджує контакти з демократами, що розчаровує деяких радників. Він також отримує критику за те, що покладається на поради свого сина Хантера, який нещодавно засуджений. Деякі члени Конгресу від Демократичної партії навіть закликали президента піти у відставку.

Президентський штаб і Білий дім отримують приватні звернення від ключових донорів партії, які висловлюють своє бажання, щоб Байден пішов.

Читайте також: