Окупанти погрожують упродовж 30 діб націоналізувати житло луганчан

Окупанти погрожують упродовж 30 діб націоналізувати житло луганчан

Російські окупанти загрожують націоналізувати житло луганчан

Окупанти Луганської області заявили, що планують впродовж 30 діб націоналізувати житло місцевих мешканців, які відмовляться повертатися на окуповану територію та не перереєструюють свою власність за законодавством РФ. Про це повідомив глава Луганської обласної адміністрації Артем Лисогор.

Окупанти створили такі умови, за яких навіть ті мешканці, які зараз перебувають в містах та селах так званої "ЛНР", не встигають перереєструвати свою власність за встановлений термін.

За словами Лисогора, у місті Сєвєродонецьк спеціалісти відділу російської реєстрації протягом одного дня встигають оформити лише по п'ять-шість об'єктів нерухомості, черга рухається дуже повільно, прописка має бути записана заздалегідь.

Нагадаємо, що 8 червня було оприлюднено інформацію, що окупаційна влада Криму наміряє націоналізувати майно української співачки Джамали, яке розташоване на півострові. Також, згідно з пропагандистськими ресурсами, у списку також опинилися екс-прем'єр-міністр Арсеній Яценюк та українські народні депутати, які володіють нерухомістю в Ялті, зокрема готель "Порто Маре", Ялтинська кіностудія та готель "Брістоль".

Проте, Арсеній Яценюк заявив у Facebook, що інформація про націоналізацію його активів у Криму є неправдою.

Читайте також: