Окупанти вдарили по Конотопу: є влучання в цивільну інфраструктуру

Окупанти вдарили по Конотопу: є влучання в цивільну інфраструктуру

Російські загарбники здійснили ракетний удар по Конотопу Сумської області

Увечері 16 березня російські загарбники атакували місто Конотоп у Сумській області за допомогою ракетного озброєння. Про це повідомили міський голова Конотопа Артем Семеніхін та Сумська обласна військова адміністрація.

Міський голова зазначив, що наразі встановлюються наслідки цієї атаки.

На місці ворожого удару по місту Конотоп працюють відповідні рятувальні служби. Наслідки уточнюються

За інформацією обласної військової адміністрації, сьогодні ворожі сили здійснили ракетний удар по цивільній інфраструктурі Конотопа.

На місці події працюють всі необхідні служби

Попередньо, командування Повітряних сил Збройних сил України отримало попередження про пуски керованих авіаційних бомб російськими окупантами у Сумській та Донецькій областях. У зазначених регіонах було оголошено повітряну тривогу.

Слід зазначити, що сьогодні російські окупанти здійснили ракетний удар по Одесі, унаслідок якого є постраждалі та загиблі. В результаті атаки загинули фельдшер та співробітник ДСНС, які надавали допомогу на місці вибуху. Загалом було поранено кілька медиків та рятувальників. Кількість постраждалих встановлюється, проте всім надається необхідна медична допомога.

Продовжується війна Росії проти України

Вже 751 доба триває повномасштабна війна Росії проти України. За останню добу було зафіксовано 68 бойових зіткнень. Всього ворог здійснив 8 ракетних та 57 авіаційних ударів, а також здійснив 46 обстрілів за допомогою реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Читайте також: