Окупанти вдарили по житлових будинках у Вовчанську: є загиблий і поранена (фото)

Російські загарбники обстріляли будинки на Харківщині

Сьогодні ранком російські загарбники влучили у дев'ятиповерхівку та приватний будинок у Вовчанську на Харківщині. За попередніми даними, одна людина загинула, а інша постраждала. Про це повідомив Олег Синєгубов, очільник Харківської обласної військової адміністрації.

За інформацією глави регіону, обстріл стався близько восьмої години ранку.

Постраждала 60-річна жінка. Внаслідок влучання по приватному будинку загинув 50-річний чоловік

Деталі події все ще з'ясовуються. Також варто зазначити, що російські загарбники здійснили напад на місто з використанням планувального боєприпасу УМПБ.

Унаслідок обстрілу один під'їзд дев'ятиповерхівки був повністю зруйнований, а в другому під'їзді частково пошкоджений дах. Двох мешканців вдалося деблокувати з квартири. Жінка 1963 року народження та чоловік 1979 року народження отримали поранення. Також загинув 60-річний чоловік, який порався у своєму саду.

Інші подібні напади по Україні

Нагадаємо, що на початку цього тижня російські загарбники здійснили напад на Дніпропетровську область, внаслідок чого загинуло вісім осіб, з них двоє дітей, а 34 людини постраждали.

Також учора російські загарбники обстріляли село на Миколаївщині, в результаті чого одна жінка загинула, а літній чоловік та 14-річний хлопець отримали поранення.

Сьогодні рано-вранці російські загарбники атакували промисловий об'єкт в Запоріжжі за допомогою ракет. На щастя, унаслідок цього нападу ніхто не постраждав.