Окупанти завдали найбільшого з 2022 року удару по Дергачах на Харківщині (фото)

Окупанти завдали найбільшого з 2022 року удару по Дергачах на Харківщині (фото)

Унаслідок атаки російських військ на місто Дергачі Харківської області в суботу постраждали троє людей. Про це повідомив начальник Дергачівської міської військової адміністрації В'ячеслав Задоренко.

За його словами, ворог завдав найбільш масованого удару по Дергачах починаючи з 2022 року.

Близько 15:50 повітряні сили РФ випустили по місту чотири авіабомби (попередньо – УМПБ Д-30). Уламкових поранень зазнали двоє чоловіків 68 та 75 років, яких шпиталізували до лікарні. Ще одна 71-річна жінка зазнала гострої реакції на стрес. Також постраждали домашні тварини.

Унаслідок обстрілу пошкоджено щонайменше три п'ятиповерхових, два двоповерхових та 20 приватних будинків, а також господарчі споруди, гаражний кооператив і автівки місцевих мешканців, одне з цивільних підприємств.

Нагадаємо, 29 червня окупанти вдарили по м. Дергачі Харківського району. В результаті пошкодження отримали двоє людей. Про це повідомляє голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Раніше повідомлялося, що у Харкові о 16:01 було чутно вибух, ймовірно, за межами міста. Задоренко повідомив, що окупанти завдали ударів КАБами по Дергачах. Є пошкодження приватних будинків: "Інформація щодо постраждалих та руйнувань встановлюється".

До слова, сьогодні також росіяни атакували один з обʼєктів критичної інфраструктури у Запорізькому районі.

Читайте також: