Окупанти завдали удару по відпочинковому комплексу на Харківщині, є загиблий і поранені

Окупанти завдали удару по відпочинковому комплексу на Харківщині, є загиблий і поранені

Війська Росії обстріляли базу в Зміївській громаді Харківської області

У ніч з 2 на 3 червня війська держави-терориста Росії вдарили ракетами по базі відпочинку в Зміївській громаді Харківської області. Чоловік загинув, двоє людей отримали поранення. Про це повідомив голова ОВА Харківської області Олег Синєгубов.

У результаті сталися влучання на територію відпочинкового комплексу, загинув один цивільний чоловік, дані встановлюються.

За його словами, окупанти завдали щонайменше п'ять ударів по Зміївській громаді.

Нагадаємо, 31 травня та 1 червня тривали бої під Липцями та між Глибоким і Лук'янцями. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

30 травня ISW заявив, що російські війська намагаються зосередити піхоту в районі Глибокого та перекидають туди піхоту з легкою бронетехнікою. 31 травня російський мілблогер заявив, що російська наступальна операція на півночі Харківської області зупинилася через те, що російські сили не змогли ефективно ізолювати поле бою і українські безпілотники заважали російській піхоті просуватися, а російська контрбатарейна війна не змогла стримати вогонь української артилерії.

Деякі експерти вважають, що російські загарбники планують розтягнути лінію фронту для виснаження командування ЗСУ та нових резервів.

Читайте також: