П'ятеро загиблих та десятки поранених: наслідки удару РФ по Покровську

Наслідки російського удару по Покровську
Наслідки російського удару по Покровську

Ракетна атака російських окупантів у Покровську: 5 загиблих і 41 поранений

24 червня місто Покровськ Донецької області було обстріляне російськими окупантами двома ракетами "Іскандер-М". Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

У результаті обстрілу постраждали 46 мирних жителів, з них п'ятеро загинули і 41 отримали поранення. Серед поранених є чотири дитини: 12-річний хлопчик і дівчатка віком дев'ять, 11 і 13 років. Також було знищено один приватний будинок і пошкоджено 16.

На місці події працюють поліція, рятувальники, представники місцевої влади. Пораненим надають необхідну медичну допомогу.

«Це – один із найбільших ворожих ударів по цивільним за останній час. Його остаточні наслідки ще належить встановити», – сказав Філашкін. При цьому він додав, що на Донеччині давно вже не залишилося жодного безпечного місця, тому необхідно евакуюватися.

Нагадаємо, сьогодні, 24 червня, близько о 8 ранку в Одесі сталася вибух. Перед цим Повітряні сили Збройних сил України (ППО) повідомили про загрозу застосування балістичного озброєння з південного напрямку, але пізніше заявили про дві ракети, які рухалися в напрямку Одеси та Одеського району. Згодом стало відомо, що Сили протиповітряної оборони знищили російську ракету на півдні. Кількість постраждалих внаслідок цього удару зросла до трьох.

Також, 21 червня, російські загарбники обстріляли місто Селидове на Донеччині. Під час обстрілу двоє людей загинули, а троє отримали поранення.

Читайте також