Прикордонники дістали з Тиси двох потопельників (відео)

Учора ввечері на Закарпатті в річці Тисі було знайдено тіла двох загиблих чоловіків. Про це повідомила Державна прикордонна служба (ДПСУ). Прикордонники виявили потопельників під час патрулювання українсько-румунського кордону. Рятувальники ДСНС та співробітники Нацполіції також були викликані на місце події.

Із-за високих порогів та сильної течії тіла вдалося витягти з води лише на наступний день. Особи загиблих наразі встановлюються.

Це вже 24 випадок смерті чоловіків, які намагались перетнути річку протягом повномасштабного вторгнення. Прикордонники закликали утриматися від подібних ризикованих подорожей, оскільки це небезпечно для життя. Також нагадали, що біля кордону з Румунією встановлені загородження з колючим дротом.

Раніше прикордонна служба змогла врятувати чоловіка, який намагався покинути країну через річку Тиса. Патрулюючи українсько-румунський кордон, прикордонники помітили незнайомця, якому наказали зупинитися, але він не підслухав. Замість цього він стрибнув у річку, а через декілька хвилин він вже благав про допомогу.

Також, на Закарпатті прикордонники затримали таксиста, який намагався переправити чоловіка до Словаччини.