ПриватБанк запустив унікальний мобільний банкомат

Мобільній банкомат ПриватБанку на вулиці
Мобільній банкомат ПриватБанку на вулиці

Найбільший державний банк України, ПриватБанк, запускає проект мобільного банкомату, який дозволить отримувати банківські послуги у регіонах, де немає банківської інфраструктури або відсутна електрика та зв'язок.

Мобільний банкомат на базі інкасаторського авто має сучасні системи безпеки, захисту та автономного енергопостачання, завдяки чому може працювати до доби без зарядки.

Наш головний пріоритет - впровадження стратегії безбар'єрності, і новий мобільний банкомат ПриватБанку забезпечить доступ до банківських послуг там, де не працює жоден інший банк, насамперед для мешканців прифронтових регіонів

Мобільний банкомат ПриватБанку дозволяє здійснювати всі доступні банківські операції, включаючи платежі, перекази, депозити, погашення кредитів та страхування. Фахівці банку завжди готові допомогти клієнтам з будь-якими потребами.

ПриватБанк обслуговує більше 18 мільйонів фізичних осіб та понад 870 тисяч корпоративних клієнтів. У нього є потужна цифрова екосистема та широка мережа відділень, банкоматів і терміналів самообслуговування по всій країні.

Читайте також