Професійний футбольний клуб отримав «червону картку» від азартної комісії. Сума штрафу вражає

Професійний футбольний клуб отримав «червону картку» від азартної комісії. Сума штрафу вражає

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) наклала штраф у розмірі 2,4 млн грн на ТОВ "Спортивний клуб "Полтава". Організація вважається винною у порушенні законодавства про рекламу. Зокрема, була розповсюджена реклама, на якій зображено об'єкт права інтелектуальної власності, під яким проводяться азартні ігри. Ця реклама транслювалася на відеоекрані, що знаходиться на вулиці Хрещатик, 7/11.

Главком звернувся до футбольного клубу, де повідомили, що не розуміють повністю претензій КРАІЛ і збираються оскаржити штраф у суді.

Цей штраф став другим великим штрафом, який накладений КРАІЛ. Раніше було виписано два штрафи у розмірі 2,4 млн грн на ТОВ "Телерадіокомпанія Люкс" з Львова. Організація також порушила вимоги законодавства про рекламу азартних ігор. Реклама зображала азартний бренд на відеоекрані будинку на вулиці Хрещатик, 7/11.

Згідно із законом про рекламу, в Україні заборонено рекламу азартних ігор та рекламу торговельних марок у різних медіа та місцях. За порушення цих вимог передбачено штраф у розмірі 300 мінімальних заробітних плат.

Схожі новини:

  • Заборона військовим грати в азартні ігри. Регулятор шокував заявою
  • Скільком людям держава заборонила грати в азартні ігри? Оприлюднено дані

Читайте також: