Пролунала серія вибухів, є загибла: РФ накрила вогнем Білопілля

Російські загарбники обстріляли Білопілля Сумської області

Сьогодні, 26 квітня, російські загарбники обстріляли місто Білопілля Сумського району. За даними пресслужби Сумської ОВА, було зафіксовано п'ять вибухів.

У результаті обстрілу, одна жінка загинула, а чотири людини отримали поранення.

Також було нанесено збитки медичному закладу, багатоповерховим та приватним будинкам, торговельному центру, приміщенню банку, гаражам, автомобілям та трактору.

Інші обстріли військами Росії

26 квітня російські війська також обстріляли міста Дергачі Харківського району, Суми та Нікополь Дніпропетровської області.

Під час авіаудару по Сумах було пошкоджено промисловий об'єкт. У Дергачах та Нікополі серед постраждалих були діти, зокрема троє неповнолітніх у Дергачах та 9-річний хлопчик у Нікополі.

Російські війська готуються до наступальних операцій

Захоплення Часового Яру дозволить російським військам розпочати подальші наступальні операції проти міст, що є важливими у обороні Донецької області.

Триває 793-тя доба повномасштабної війни Росії проти України. За минулу добу було зафіксовано 114 бойових зіткнень. Російські війська нанесли чотири ракетні та 75 авіаційних ударів, здійснили 66 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктів.