Ракетна атака на Одесу: оприлюднено відео наслідків російського удару

Вечір 30 квітня, місто Одеса було атаковане Росією балістичними ракетами, наслідком чого постраждали житлові будинки. Одеський мер Геннадій Труханов повідомив про це.

У житловому будинку були розбиті вікна та двері. Ранком оперативний штаб районної адміністрації розпочне роботу на місці події.

Дорогі одесити! Ви бачите, що у ворога розпочались "сакральні дати". Другий день поспіль він запускає по нас балістику. Я вас дуже прошу максимально швидко реагувати на сигнали повітряної тривоги та оперативно рухатись у безпечні місця. Це дуже важливо для збереження вашого життя і здоров'я." - написав Труханов.

Нагадаємо, що 30 квітня о 23:31 в Одесі сталося кілька вибухів. Про це повідомляє Суспільне. Повітряні сили України заздалегідь попереджали про загрозу використання балістичного озброєння з півдня: "Одеса - терміново в укриття!"

Пізніше з'явилася інформація, що Одесу атакували Росією балістичними ракетами. У результаті загинуло троє людей, ще троє отримали поранення. Постраждалим надається всю необхідну медичну допомогу.