Ракетний удар по Харкову: мер уточнив наслідки

Ракетний удар по Харкову: мер уточнив наслідки

Росіяни зруйнували освітній заклад та пошкодили будівлю в Харкові

У ніч на 25 травня російські військові здійснили ракетний удар по Харкову, через що були зруйновані майстерня освітнього закладу та основна будівля ліцею. Крім цього, було пошкоджено десятки автомобілів, супермаркет та кілька багатоповерхових будинків. Про це повідомив міський голова Харкова, Ігор Терехов.

«Ворог вдарив по освітньому об'єкту в Слобідському районі. Внаслідок влучання ракети С-300 зруйновано майстерню освітнього закладу, 31 автомобіль, частково зруйновано основну будівлю закладу, вибиті шибки у кількох багатоповерхових будинках навколо. Постраждав і супермаркет поблизу», - заявив мер Харкова.

На щастя, інформація про загиблих та поранених не надходила.

Нагадаємо, у ніч на 25 травня у Харкові пролунали серія вибухів, а повітряні сили повідомляли про загрозу застосування балістичного озброєння в цьому регіоні.

Пізніше мер міста повідомив, що в Харкові були зареєстровані «прильоти» на цивільні об'єкти в Слобідському районі. Частково зруйнована будівля ліцею, а також постраждали прилегла багатоповерхова будівля та кілька автомобілів через ворожий удар.

Варто зазначити, що ввечері 23 травня Росія знову атакувала Харків і в місті пролунали вибухи.

Читайте також: