РФ скаржиться на атаку безпілотників у двох областях

РФ скаржиться на атаку безпілотників у двох областях

У ніч на 30 червня в Росії було зафіксовано атаку безпілотників у двох областях. Вибухи сталися в Білгородській та Брянській областях. Про це повідомляють губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков та губернатор Брянської області Олександр Богомаз.

Брянська область

Губернатор регіону стверджує, що силами ППО вдалося збити чотири безпілотники літакового типу. Він звинувачує Україну в атакі БПЛА.

За словами губернатора, дрони були знищені над Трубчевським районом. Він також повідомив, що немає постраждалих та руйнувань.

"Оперативні та екстрені служби працюють на місці", - додав він.

Білгородська область

За словами губернатора Білгородської області, атака двох дронів сталася у місті Грайворон, внаслідок чого було пошкоджено будинок та автомобіль.

"Два дрони-камікадзе атакували багатоквартирний будинок у місті Грайворон. У двох квартирах розбиті вікна, також автомобіль має уламки", - заявив він, додавши, що інформація уточнюється.

Нагадаємо, що у ніч на 25 червня БПЛА атакував російський Білгород, що призвело до постраждання жінки та пошкодження багатоквартирного будинку.

Раніше у Саратові стався потужний вибух на газосховищі. Вогонь та дим були помітні на кілька кілометрів. Причиною пожежі був витік газу. Місяць тому неподалік розкривали дерева, працівники скаржилися на запах газу поруч.

Читайте також: