Росія має успіх на Покровському напрямку – DeepState (мапа)

Росія має успіх на Покровському напрямку – DeepState (мапа)

Станом на 14:15 годину 30 червня російська армія продовжила рух на Покровський напрямок. Про це повідомляють українські аналітики DeepState.

За даними DeepState, ворожі війська зуміли продовжити свій просув у трьох населених пунктах: Євгенівці, поблизу Новоолександрівки та Соколу.

Згідно із даними Генерального штабу ЗСУ, найактивніша діяльність противника відзначена на Покровському напрямку з початку цієї доби. Російські війська провели тут 23 атаки і бої тривають у районах Воздвиженки, Новоселівки Першої та Сокола.

Чи мають окупанти успіхи там - командування ЗСУ не коментує.

Нагадаємо, згідно з висловленням генерала Миколи Маломужа, Росія не здатна збільшити сили та ресурси для великого прориву на фронті. 

За даними аналітиків, мобілізовані росіяни негайно вирушають на фронт українсько-російського конфлікту. Новобранці не беруть участь у навчаннях, не проходять медичних оглядів та не отримують належної підготовки.

До слова, українські захисники відновили втрачені позиції поблизу Кремінної. У той же час, наближення окупантів фіксується поблизу Куп'янська, Часів Яру та Торецька.

Читайте також: 

  • Карта бойових дій в Україні станом на 30 червня 2024 року
  • Втрати ворога станом на 30 червня 2024 – Генштаб ЗСУ
  • Онлайн карта бойових дій в Україні на 30.06.2024: ситуація на фронті

Читайте також: