Росія вночі атакувала два обʼєкти енергетичної інфраструктури: деталі

Росія вночі атакувала два обʼєкти енергетичної інфраструктури: деталі

Російські дрони атакували енергетичну інфраструктуру в Україні

Уночі російські дрони атакували два об’єкти енергетичної інфраструктури в східному та центральному районах України, повідомили в компанії «Укренерго». На щастя, ніхто не постраждав. Зараз тривають аварійно-відновлювальні роботи, але споживачів не знеструмлювали.

Голова Полтавської ОВА, Філіп Пронін, також підтвердив, що енергетична інфраструктура в одному з районів Полтавщини була пошкоджена російськими дронами. Але люди не постраждали.

Удари дронами в Україні тривають

Російські загарбники не припиняють атакувати українську територію. Так, в ніч на 18 травня вони атакували дронами п’ять областей України. Завдяки владним силам всі цілі були знищені. Захисники неба долали БпЛА шахед типу від районів Приморсько-Ахтарськ та Курськ (РФ).

Масштабна пожежа в Харкові

Удар ворожої авіації призвів до пожежі в місті Харків. Це сталося вдень 17 травня. Наразі відомо про трьох загиблих і 29 поранених. Сили оборони України продовжують стримувати ворожі атаки. Напрямки Покровський та Придніпровський є особливо під активним наступом окупантів.

Українські захисники доводяться відбивати ракетні та авіаційні удари, а також обстріли з РСЗВ. Наступальні та штурмові дії окупантів тривають.

Читайте також: