Росіяни вдарили КАБом по Руській Лозовій на Харківщині, загинула жінка

Росіяни вдарили КАБом по Руській Лозовій на Харківщині, загинула жінка

У Руській Лозовій на Харківщині загинула жінка внаслідок удару РФ

4 липня Війська РФ провели удар по Руській Лозовій на Харківщині, що призвело до загибелі однієї жінки. Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Внаслідок удару ворожого КАБу по Руській Лозовій загинула 67-річна цивільна жінка», – йдеться у дописі.

За словами Синєгубова, чоловік віком 74 роки отримав уламкове поранення.

Керівник Дергачівської громади Вячеслав Задоренко заявив, що кілька будинків у селі були пошкоджені.

Нагадаємо, що росіяни продовжують атакувати український урожай. Першого липня російська армія обстріляла поле з пшеницею на Харківщині, що призвело до загоряння. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Також було повідомлено про те, що окупаційні війська скинули авіаційні бомби на школу та будинок культури в одному з прифронтових населених пунктів на Харківщині. Про це повідомляє головне управління ДСНС в області.

На жаль, атаки російських військ не припиняються. Сьогодні було повідомлено, що внаслідок удару російських військ по місту Дергачі на Харківщині постраждало троє людей. Про це заявив начальник міської військової адміністрації В'ячеслав Задоренко.

Також, раніше було повідомлено, що 3 липня росіяни атакували Дніпро за допомогою ракет та «Шахедів», в результаті чого загинули 6 осіб, а 55 отримали поранення. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

У ніч на 4 липня було повідомлено також про те, що під час атаки «Шахедів» в Житомирській області уламки дрона впали на приватний будинок, чого спричинило пожежу. Про це повідомив очільник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Бунечко. У результаті пожежі постраждала жінка, яку госпіталізували до лікарні.

За останній рік було знищено 21 «Шахед» на території Київської, Чернігівської, Житомирської, Сумської, Дніпропетровської та Полтавської областей.

Читайте також: