Головна

Російські війська просунулися на декількох напрямках – DeepState

Воїни з Росії продовжують наступ на Україну

Ворог просувається біля населених пунктів

За останню добу аналітики зафіксували просування РФ біля низки населених пунктів. Про це повідомляє DeepState.

Ворог просунувся південно-східніше та південніше Роботиного, біля Вербового, в Парасковіївці, в Нетайловому, біля Яснобродівки, Новопокровського, Кераміки, Берестового, в Зеленому та біля Бугруватки

Нагадаємо, що Україна приховано перекинула додаткові сили під Харків за кілька днів до того, як росіяни вдруге від початку війни спробували прорватися до Харкова 10 травня. Командир артилерійського підрозділу 57-ї бригади, 26-річний Олександр із позивним "Чорний" розповів, що його гармати навіть вели вогонь по російських військах за день до вторгнення. За його словами, росіяни "нахабно" скупчувалися на своєму боці кордону.

До слова, російські загарбники майже повністю зруйнували місто Вовчанськ, що на Харківщині, але так його і не захопили. Фото зі зруйнованого міста опублікували фотографи Костянтин і Влада Ліберови, а також журналіст Юрій Бутусов.

Раніше повідомлялося, що Сили оборони виявляють місця скупчення ворога та знищують його на Харківському напрямку, не дозволяючи росіянам закріпитись у північній частині Вовчанська.

Читайте також:

  • Оборонний вал на Харківщині. Великий "розпил" у деталях
  • Поруч із нами завжди буде ворог. І з цим треба звикати жити

Читайте також: