Російський безпілотник поцілив у рейсовий автобус на Нікопольщині (фото)

Російський безпілотник поцілив у рейсовий автобус на Нікопольщині (фото)

На Нікопольщині стався напад ворожого дрона на рейсовий автобус, у результаті постраждали четверо людей. Про це повідомив Сергій Лисак, начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

За словами Лисака, напад ворожого безпілотника стався ввечері, коли він вразив автобус. Пожежу, яка виникла в автобусі, оперативно загасили. Постраждалими стали 38-річна жінка та троє чоловіків у віці 52, 65 і 73 років.

Також внаслідок атак було пошкоджено інфраструктурні об'єкти, включаючи один прибудинковий гараж, а також лінії газопостачання та електропередач. Близькі населені пункти також постраждали від ударів ворожих бомб.

Окрім того, російські війська здійснили ракетний удар на туристичну інфраструктуру в Білгород-Дністровському районі Одещини. Про це повідомляється офіційно. Не вказано, чи були жертви чи постраждалі в цьому нападі.

Крім того, в Хмельницькій області також сталося вогнеборство, викликане ворожим дроном. За повідомленнями голови Хмельницької обласної адміністрації, пожежа не забрала людських життів, але завдала шкоди інфраструктурі.

За інформацією, Росія вже знищила або пошкодила близько 210 тисяч будівель в Україні з початку повномасштабного вторгнення.

Читайте також: