Як Путін добрався в ОАЕ. Російське міноборони виклало відео

Президент Росії Володимир Путін прилетів із візитом до Об’єднаних Арабських Еміратів. Його прессекретар Дмитро Пєсков заявив, що протягом усього польоту до посадки в Абу-Дабі борт Путіна супроводжували чотири винищувачі Су-35С.

«Для авіаційного супроводу президентського літака були отримані спеціальні пролітні дозволи від держав, над територією яких здійснювався проліт», – сказав Пєсков. Також міноборони РФ опублікувало відео начебто супроводу літака Путіна.

Російські винищувачі зі штатним авіаційним озброєнням різного класу виконали авіаційний супровід по всьому шляху польоту літака Путіна в ході міжнародного перельоту.

«Зліт ланки Су-35С здійснювався з оперативного аеродрому у складних метеоумовах при сильному дощі та поривчастому вітрі. Винищувачі пілотували льотчики першого класу», – зауважило міноборони РФ.

Нагадаємо, сьогодні Путін прилетів в ОАЕ. Він заявив, що відносини між країнами «вийшли на безпрецедентно високий рівень», а ОАЕ «головний торговий партнер Росії в арабському світі».