Блогер заявив, що Трінчер розлучилась. Співачка розлючено відповіла

Блогер заявив, що Трінчер розлучилась. Співачка розлючено відповіла

Український блогер Богдан Беспалов заявив, що співачка Анна Трінчер і її чоловік, Олександр Волошин, розлучилися через рік після весілля.

Він поділився повідомленням дівчини, яка знайома з близькими людьми Трінчер. За її словами, пара вже давно не живе разом.

"Вони розлучилися. Зараз вони позиціонують, що в їхніх стосунках криза, але разом вони не живуть. І начебто за документами теж все. Репутаційно для Ані це все, тому вона приховує цей факт. 24 вересня була річниця їхнього весілля, але багато хто в неї не вірив. В першу чергу рідні співачки. Адже вона ще дуже молода. Скільки вони з Сашком будуть це приховувати питання часу. Причина ніби як зрада Олександра", написала блогеру дівчина.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Сам Беспалов зазначив, що розлучення для Трічнер реальний репутаційний ризик.

"Їй потрібно тримати образ ідеальної картинки. Те, що вони з Волошиним розлучилися для мене це не нонсенс. Тому що Аня ще дуже молоденька, вони ще не можуть бути повноцінними партнерами і дати одне одному базу. Сподіваюся, в її житті з'явиться людина, яка допоможе їй розкритися по максимуму", сказав Богдан.

Трінчер відповіла на чутки про розлучення. Наголосила, що ця інформація не відповідає дійсності. За її словами, вони з Олександром перебувають у шлюбі, хоча наразі й переживають кризу.

"Я абсолютно зневажаю, засуджую і посилаю нах*й людей, які займаються поширенням фактів і фальсифікують реальність…Ідуть нах*й. Слухати це л**но, яке вам ллють у вуха, це ваш вибір. Але, будь ласка, не будьте масою, якою можна так управляти, це тупо стрьомно", розлютилась артистка.

Раніше Трінчер розповіла, що у Волошина проблеми зі здоров'ям. Блогер ходить до психіатра й приймає антидепресанти. У нього депресія з обсесивно-компульсивним розладом.

Читайте также: