Чи дійсно Путін готовий до переговорів - відповідь ГУР

Будь-яке замороження війни в Україні для нібито мирних переговорів російський диктатор Володимир Путін використає для підсилення своєї армії.

Це потрібно ворогу, щоб ще раз атакувати Україну, заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький, передає "РБК-Україна".

"Наміри Путіна очевидні - це контроль над нашою територією і її повна окупація. Будь-які розмови про те, що ворог готовий до переговорів, ми маємо розуміти як неприйнятні нашій державі умови Росії", - зазначив він.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Риторика Москви про нібито готовність до переговорів насправді спрямована саме на країни Заходу та Глобального Півдня. Це фальшивий сигнал, що росіяни нібито згодні зупинитися і почати переговорний процес.

"Але що говорить Росія про наші окуповані території? Будь-які переговори дають час РФ для відновлення потенціалу, нарощування сил і створення стратегічних резервів, щоб продовжити агресію. І це ми бачимо ще від 2014 року. Нічого тут не змінилося. Наша стратегічна ціль одна - ми повинні звільнити всі наші окуповані території", - резюмував Скібіцький.

Ліквідації російського диктатора Володимира Путіна недостатньо для старту переговорів між Україною та Росією.

Такі переговори були б "безглуздими". Спочатку Росія має виконати одну умову, і лише тоді з нею говоритимуть, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.