Для кого ці вихідні стануть найкращими у році – гороскоп на 21-22 жовтня

У вихідні 21-22 жовтня прислухайтеся до своїх бажань. Задумайтеся, чого вам бракує в житті та що зробити для того, аби все почало вдаватися. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Уникайте неприємних тем під час спілкування з близькими людьми, - говорить астрологиня. Не згадуйте колишніх негараздів. Особливо гострими будуть суперечки між батьками й дітьми. Майте терпіння. Краще менше говорити й більше робити. Ці вихідні вдало проведуть люди, зайняті фізичною працею. Працюйте коло землі, плетіть, шийте, прибирайте. Вдалими будуть експерименти на кухні. Діліться новими рецептами. Можна спланувати дводенну поїздку. В дорозі трапиться багато цікавого. Найбільш вразливими будуть очі. Дайте їм відпочити від моніторів і телефонів. Нагадає про себе кон'юктивіт. Не затягуйте з лікуванням. Це час змін та благородних вчинків. Не забувайте про великодушність і самопожертву. Для Тельців, Левів і Водоліїв ці вихідні стануть найкращими у році".

Овен (21 березня 20 квітня)

Не забороняйте дітям експериментувати й досліджувати. Їхні мрії можуть реалізуватися саме у ці вихідні. Здивуєтеся, як багато вони вміють і можуть без вашої допомоги. Час відвідати перукаря і зробити нову зачіску.

Телець (21 квітня 20 травня)

Прислухайтеся до своїх бажань, а не до порад усіх навколо. Сміливим і творчим щаститиме у ці вихідні. Варто починати ремонтні роботи і дбати про затишок у домі.

Близнюки (21 травня 21 червня)

У суботу варто подбати про свою зовнішність. Відвідування косметолога, масажиста чи перукаря принесе помітний результат. Не засиджуйтеся тривалий час на одному місці. Тіло потребуватиме руху. Але пересувайтеся обережно у вечірню годину. Дивіться під ноги.

Рак (22 червня 22 липня)

Вам запропонують нове місце роботи, запросять на цікаві курси та майстер-класи. Не відмовляйтеся. Це буде першим кроком до пошуку нової роботи та зміни професії.

Лев (23 липня 23 серпня)

Придбайте речі, які зроблять ваше життя більш зручним. Для когось це буде новий смартфон чи робот-пилосос, хтось купить скутер чи автомобіль. Пристрасті загострюватимуться в особистих стосунках. Не викликайте ревнощів у коханих.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Не плануйте важливої зустрічі або побачення на суботу. Розмова швидко набуде конфліктних тонів. Найбільш дошкулятиме надмірна самовпевненість і впертість. Ці якості гальмуватимуть будь-яку справу. Поважайте точку зору колег.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Не сперечайтеся про смаки. На колір і смак товариш не всяк. Відкладіть на наступний тиждень ухвалення дизайнерських рішень. У ці вихідні не варто обирати шпалери чи плитку для ванної. Можете через це посваритися із рідними.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Добре пройдуть вихідні у тих, хто вміє ризикувати й не шкодує за втраченим. Викидайте з дому непотріб. Відмовляйтеся від обтяжливих стосунків. Звільніть свій простір до чогось нового. Здивуєтеся, як багато хорошого прийде у ваше життя.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Непростий день для тих, хто займається торгівлею. Очікуються збитки. Відкладіть похід по крамницях. Куплені речі не служитимуть довго. Ввечері в неділю підвищується плодючість організму. Можна подумати про поповнення в родині.

Козоріг (22 грудня 20 січня)

Не беріть на себе чужих зобов'язань. У ці вихідні варто подбати про полегшення свого життя. Побудьте егоїстами. Займіться улюбленими справами. Нехай увесь світ зачекає.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Ви сильні та активні. Весь світ крутитиметься навколо вас. Не спішіть витрачати гроші. Купите те, до чого швидко втратите інтерес. Освоюйте комп'ютерні технології, вивчайте іноземні мови. Це час вашого професійного росту.

Риби (21 лютого 20 березня)

Тривалий період матеріальної нестабільності залишається позаду. Гроші водитимуться у вашій кишені. Пошуки додаткових джерел заробітку на певний час треба відкласти. Не відмовляйтеся від участі у благодійних проєктах.

Астрологиня розповіла, для яких трьох знаків кінець 2023-го буде найщасливішим періодом у році.