Каблучки з діамантами – ідеальна покупка яка радуватиме довгі роки

Мода на прикраси змінюється. Причому тренди на коштовності змінюються дуже часто. Тому панянки інколи не знають на чому зупинити свій вибір, так щоб і в тренді залишатися, і щоб не викинути гроші на «вітер». Такий компроміс можливий і для цього варто обрати прикраси, які пасують всім, а крім того ніколи не виходять з моди.

Що ж це за коштовності такі? Це каблучки з діамантами, які можна купувати для власного ювелірного арсеналу (і панянки не відмовляють собі в такому задоволенні) або дарувати у якості презенту. В такому випадку каблучки підбирають чоловіки своїм коханим і представники сильної статі можуть потребувати допомоги консультантів. Продавці на сайті УкрЗолото радо допоможуть обрати кращу модель. В будь-кому випадку придбання каблучки з діамантами – то вигідна покупка на роки. Недаремно придбання таких коштовностей називають інвестиціями коштів.

Великі чи маленькі? Прості чи зі складним дизайном?

Діаманти – то найкрасивіші і найдорожчі камені, які використовують ювеліри для створення своїх шедеврів. Унікальність діаманту в тому, що він завжди доречний, виглядає шикарно на будь-якому фоні і в будь-якому рішення в плані гранування, форми, кількості, антуражу.

Отже каблучки з діамантами можуть бути виконані з:

  • Золота;
  • Срібла;
  • Платини;
  • Комбінації металів;
  • Кераміки.

При цьому діаманти шикарно виглядають і на фоні білого голда, і червоного чи жовтого. Щодо срібла, тут теж безліч рішень, бо діамант засяє у всій своїй красі і на позолоті, і на родієвому покритті, і на чорнінні.

Після того як ви визначилися з металом, можна перейти до підбору каблучки за каменем. Тут теж дуже багато рішень, бо діаманти використовуються різної каратності в різних кількостях. Крім того це може бути діамант сам або в оточенні інших коштовних камінців. В будь-якому випадку саме діамант буде акцентом каблучки.

Обираючи каблучку, варто пам’ятати про ювелірний етикет. Згідно правил, носити днем дуже вишукані зі складним дизайном прикраси декоровані великими діамантами – це порушення етикету. На кожен день краще обмежитися каблучкою лаконічною без незвичайного дизайну. Щодо каменю, то діамант має бути невеликим. А якщо ви обираєте  модель з декількома камінцями, зверніть увагу на екземпляри, які отримали назву «доріжка». До такої прикраси підійде тенісний браслет з діамантами і у вас буде розкішний набір, носити який актуально як в тандемі з вечірньою сукнею, так і з діловим костюмом чи літнім сарафаном.

Всі ці параметри, а точніше вид металу, складність дизайну, каратність та кількість діамантів визначають вартість прикраси. Та на сайті UkrZoloto запропоновані моделі в різних сегментах. А це значить що купити каблучку з діамантом по кишені покупцям з різним фінансовими можливостями. Тому якщо ви до цього часу відмовляєте собі в задоволенні стати власницею каблучки з діамантами (бо це дорого), відвідайте сайті УкрЗолото і переконайтеся що це доступно.