Киву було ліквідовано біля готелю (фото)

Тіло колишнього депутата Верховної Ради та зрадника Ілля Киви було виявлено сьогодні вдень близько 15 години на вулиці біля готелю «Велич Кантрі Клаб» у Росії. Про це повідомляють російські пабліки.

За попередньою інформацією його знайшла співробітниця готелю. Кива лежав на животі обличчям у снігу, і навколо нього була велика калюжа крові.

Зараз на місці працюють співробітники поліції та спецслужб.

Також повідомляється, номер у готелі, у якого виявили тіло Іллі Киви, коштує від 10 тис. люкс - 24 тис рублів, а окремий будиночок за 7,7 тис. рублів. Він розташований у підмосковному Супонево. Комплект «Велич Кантрі Клаб» включає готель і котеджне селище. Саме там колишнього політика знайшли застреленим.

Як написала російська пропагандистка Маргарита Сімонян, у своєму останньому пості у Телеграм Кива говорив про провал Зеленського і пропонував тому покінчити життя самогубством.

Як повідомлялося, сьогодні, 6 грудня, у Підмосков'ї було  виявлено тіло ексдепутата Верховної Ради Іллі Киви. Згодом стало відомо, що ліквідація ексдепутата і зрадника Ілля Киви справа рук української Служби безпеки.