"Принцеса" Disney змінила казкові сукні на крихітні бікіні. Чоловікам сподобається

Колишня "принцеса" Disney 30-річна Хантер Хаг зібрала 27-тисячну аудиторію в Instagram на фото у вузьких бікіні.

Раніше жінка розважала молодь на курорті Уолта Діснея в Орландо в штаті Флорида. Одягалась у їхніх улюблених героїв, пише таблоїд Daily Star.

Хантер розповіла, що її робота ґрунтувалась виключно на красивій зовнішності. Жінка повинна була постійно підтримувати імідж персонажа з мультфільму.

"Кожні вісім місяців нас перевіряли, щоб переконатися, що ми все ще відповідаємо образу персонажа. Тобто чи достатньо ми молоді й маємо стрункий вигляд", стверджувала вона.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Модель звільнили з ролі в Disney через пандемію Covid-19. Згодом вона почала регулярно позувати у вузьких бікіні та крихітному одязі.

Прихильникам блогерки подобається її контент. У коментарях хвалять її приголомшливу красу й запрошують на побачення.

Бразильська модель 21-річна Бабі Паломас заробляє $30 тис. на онлайн-послугах "дружини на прокат". Робить те, що ненавидять інші жінки. Має понад 110 тис. підписників в Instagram. Завдяки новій роботі, у неї з'явилося багато шанувальників чоловічої статі. Чоловіки платять їй за перегляд футбольного матчу, або фільму без нарікань. Паломас навіть змушує хлопців відкриватися їй і обговорювати своє особисте життя.