Ракета точно уразила російський штаб. Знищення центру управління «Днепр»

Це просто блискуче!

1 листопада в 11.00 Збройні сили України завдали ракетного удару по центру управління угруповання військ «Днепр» армії окупантів, яке відповідає за бойові діі на півдні України у Херсонській області. Командний пункт був замаскований та розміщувався у пансіонатах «Юний» та «Блакитне полумя» у селі Стрілкове Генічеського району, на Арабатській стрілці.

Угруповання «Днепр» сформовано штабом повітряно-десантних військ ЗС РФ, командує угрупованням командувач повітряно-десантних військ РФ генерал-полковник Теплінський.

Свіжі некрологи з РФ показують, що ЗСУ отримали надійні та перевірені розвідувальні дані щодо місця знаходження штабу «Днепр», і спланували ракетний удар точно: 

Знищені три старших офіцери штабу «Днепр»:

  • полковник Вадим Добряков, заступник начальника центру управління «Днепр»;
  • полковник Олександр Галкін, заступник начальника центру управління «Днепр»;
  • полковник Алексей Коблов, начальник відділу планування вогневого ураження пртивника.

Судячи з цих даних, очевидно, що ракета точно уразила самий російський штаб, і знищила чергову зміну операторів. Тобто штаб був повністю розгромлений. Очевидно, что крім ліквідованих старших офіцерів були і численні втрати військовослужбовців низького звання.

Знищення центру управління Днепр» – це один з найвищих штабів та найбільших успіхів по знищенню «центрів прийняття рішень» Росії під час війни. Дуже важливо, що український успіх змушений підтвердити ворог.