Сакральні дати, які вплинуть на руйнацію Росії у 2024 році

У 2024 році відбудеться чотири затемнення, які матимуть безпосередній вплив на руйнацію Росії. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"8 квітня о 21.20 відбудеться перше сонячне затемнення, - каже астрологиня. Воно буде супроводжуватися парадом планет. Це стане початком кінця для Росії. Руйнівні наслідки побачимо протягом весни. Від цього дня до наступного затемнення, яке станеться 2 жовтня о 21.50, у нас є всі шанси серйозно нашкодити агресору. Це період розпаду імперії. Сакральні дати, які вкажуть на наближення кінця Росії та на перемогу України".

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

За словами астролога, у 2024 році матимемо ще два місячні затемнення. Перше відбудеться 25 березня о 10.00.

"Воно вплине на Овнів, Терезів, Козерогів і Раків, - говорить Максимова. 18 вересня о 5.35 спостерігатимемо друге місячне затемнення. Зачепить Дів, Риб, Близнюків і Стрільців. У цей час руйнуватимуться міфи, оголиться правда. Доведеться змиритися з тим, що пропало. Легко буде здолати шкідливі звички і попрощатися з людьми, які роблять ваше життя нестерпним. Обидва місячні затемнення вплинуть на успіхи українського війська. Ворог зазнаватиме поразки і отримає по заслузі. Але на цьому війна не закінчиться. Ми продовжуємо воюватиме ще у наступному році. Перемога буде у жовтні 2025 року".

Астрологиня дала прогноз на 2024 рік і розповіла, що та коли наблизить нашу перемогу.